Succesvolle melk “Chef Ivlev legde uit waarom hij zijn eerste huwelijksvrouw” brak “

Vanaf 20221. De schandelijke chef -kok Konstantin Ivleeven trouwde gelukkig met zijn tweede echtgenoot, en het netwerk bespreekt nog steeds zijn eerste vrouw en ermee scheidende oorzaken ermee.

Als je op zijn minst naar de programma’s “Hell’s Kitchen” en “On the Knives” kijkt, vroeg ik me zeker af waarom de toonaangevende Konstantin Ivlev zo moeilijk is voor deelnemers en wie meestal kan communiceren met deze “Crazy Chef”. Meer verrassend is het volkomen schattige nieuws over de 47-jarige chef-koks van Instagram (vooral toegewijd aan kinderen en geliefde vrouw) en zijn rustige toon in gesprek met journalisten.

In het volgende interview raakte hij verschillende onderwerpen aan – van het eerste inkomen tot de Olga Buzov -restaurants. Maar het publiek werd onderworpen aan een grapje, namelijk afscheid van mijn vrouw na 20 jaar huwelijk en huwelijk met een meisje dat jonger is dan de chef -kok bijna hetzelfde.

De scheiding van Constantijn en Maria Ivleva-Arms was een van de meest besproken 2020. Mart was op de binnenplaats, het hele land was in zelfverdediging en volgde zorgvuldig nieuws over de doodsfamilie. “Vrouw van Konstantin Kamagra Jelly Nl Ivlev diende een man met haar man met een jonge minnaar”, schreef de media, nog een paar lijsten met de sterkste sterren. Het leek erop dat de reden het oppervlak was waarom worden erectiestoornissen steeds jonger en kan het worden aangepakt – echtelijke verraad. Maar volgens de chef -kok zelf was alles een beetje anders.

“We zijn allemaal verschillend: ik ben alleen, ze is anders. Mensen worden in moeilijke situaties gecontroleerd. Helaas kon mijn vrouw de situatie niet uitstaan: “Ivlev begon zijn antwoord. Welke situaties hij bedoelde, Konstantin legde het niet uit, maar hij merkte het financieel op.